“Alone we can go quickly. Together we can go far.”

triathlon trailrunningIedereen heeft zijn eigen redenen om fit te worden. Sommigen doen het voor de uitdaging, anderen om hun zelfvertrouwen te versterken, terwijl velen het doen om er beter uit te zien en zich beter te voelen. Wat de reden voor jou ook is, Tri Unic is precies wat je nodig hebt. Een hechte groep gelijkgestemden, die gemotiveerd deelnemen aan sportieve activiteiten en samen een soortgelijk doel nastreven.

Wij zijn Tri Unic

Tri Unic is een triathlon club uit Gent met een gezamenlijke drive om te slagen. Momenteel zo’n 30 leden sterk, biedt Tri Unic mogelijkheden om te lopen, zwemmen en fietsen in groep, evenals het delen van trainingstips, voedingsplannen en doelstellingen.

Samen werken

Hoewel vele van onze leden trainen voor specifieke evenementen, zoals een halve triatlon of een echte Iron Man, zijn anderen gewoon op zoek naar de aanmoediging. Want net dát kan het verschil maken tussen het joggen of sprinten van die laatste kilometer. De gemaakte vriendschappen kunnen je inspireren om dat laatste baantje in het zwembad af te maken en de sfeer en een fris pintje na een zware training zorgen voor voldoende motivatie om de volgende dag wakker te worden en het allemaal weer opnieuw te doen.

Dus, waarom zou je kiezen voor Tri Unic? Omdat iedereen wil slagen. En slagen doe je als je samenwerkt.

tri unic triathlon gent
triunic triathlon team gent
tri unic gent maarten willems
tri unic gent team
ad delhaize drongen
runners lab sponsor
augustijn sponsor
etixx sponsor
state of art sponsor
segaf sponsor
tartiste sponsor
drukkerij van hijfte sponsor
build values sponsor
b-unic sponsor

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten